TERMENI SI CONDITII & POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

INFORMAȚII GENERALE

Prezentul document denumit ”Termeni si Condiitii si Politica de Confidențialitate” definește modalitatea de colectare a datelor cu caracter personal al tuturor utilizatorilor site-ului contact@nextcarcluj.ro, tipul datelor colectate și scopul prelucrării.

SC Amb autohaus srl , cu sediul social în Loc. Cluj Napoca,, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J12/803/2018, Cod Unic de Înregistrare RO 38966314  este proprietarul și administratorul site-ului contact@nextcarcluj.ro. 

Respectăm dreptul la viața privată al tuturor persoanelor care accesează site-ul nostru și asigurăm prelucrarea corectă a datelor cu caracter personal, conform Regulamentului 679/2016 elaborat de către Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene. Acest Regulament, cunoscut și sub denumirea de GDPR  urmărește protectia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Continuarea navigării pe acest site constituie un accept al politicii noastre de confidențialitate și a prelucrării datelor cu caracter personal în scopurile enumerate.

Pentru orice solicitări cu privire la protecția datelor personale vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@nextcarcluj.ro (cu referință în câmpul subiectului – GDPR) sau să transmiteți în scris o cerere la adresa sediului social menționată anterior.

COLECTAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL

Prin site-ul contact@nextcarcluj.ro sunt colectate informațiile trecute de utilizatori folosind formularul de contact și date referitor la cei care accesează site-ul.

*Pentru utilizatorii care ne contactează utilizând formularul de contact, prelucrăm următoarele date:

 Nume Prenume
 Adresa de e-mail
 Număr de telefon

Aceste informații sunt necesare pentru a soluționa diverse cereri, solicitări sau sesizări, în funcție de tipul mesajului transmis de către fiecare utilizator.

E-mailurile transmise prin formularul de contact pot fi utilizate în scopul de a vă transmite ulterior notificări referitor la promoții sau alte noutăți de interes pentru conducătorii auto. Informațiile stocate sunt păstrate în siguranță pe server-ul intern iar la cererea fiecărui utilizator, adresa se poate elimina din baza de date.

Societatea noastră nu poate răspunde dacă datele personale completate în formular sunt trecute de terțe persoane, dacă sunt incorecte sau dacă utilizatorii au sub 18 ani. Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor cu vârsta sub 18 ani ne este necesar consimțământul unui părinte sau ale unui titular.

*Pentru utilizatorii care doar accesează contact@nextcarcluj.ro  prelucrăm o serie de date automat.

Date colectate de modulele cookie

Această categorie de date sunt necesare pentru a monitoriza activitatea vizitatorilor pe site-ul nostru și pentru a îmbunătăți experiența fiecărui utilizator. Pentru că această categorie de date colectate prin cookies necesită o abordare mai amplă, am creat o secțiune dedicată pentru acest subiect pe care fiecare utilizator o poate accesa – Politica Cookies.

DREPTURILE UTILIZATORILOR

În calitate de utilizator aveți o serie de drepturi pe care le puteți exercita în relație cu societatea noastră SC Amb autohaus srl 

Dreptul de acces la datele personale
Dreptul de a rectifica datele personale
Dreptul la ștergerea datelor cunoscut ca și Dreptul de a fi uitat
Dreptul la restrictionarea accesului la datele personale
Dreptul de a va retrage consimtamantul
Dreptul la portabilitatea datelor
Dreptul de a va opune prelucrării

Dacă considerați că vă sunt încălcate oricare din aceste drepturi sau dacă doriți informații suplimentare referitor la prezentul document, nu ezitați să ne contactați.

Cu privire la maniera de prelucrare a datelor cu caracter personal, în situația în care datele cu caracter personal ce vă privesc, sunt prelucrate necorespunzător sau ilegal, există opțiunea de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, precum și de a introduce o cale de atac juridică.

ACTUALIZAREA PREZENTULUI DOCUMENT

Acest document poate suferi periodic modificări. Vă rugăm să reveniți asupra acestui document de fiecare dată când accesați site-ul nostru pentru a identifica modificările aduse. Drepturile utilizatorilor pot fi extinse sau diminuate conform unor noi reglementări legislative și este important să le cunoașteți.

LEGĂTURI UTILE PENTRU UTILIZATORI

Politica de confidențialitate Google – AICI
Suport   A.N.S.P.D.C.P.   – AICI