Leasing

Pentru cei care doresc un autovehicul de calitate superioară, cu verificări complete și un istoric clar, noi suntem alegerea perfecta.

Dacă ești în căutarea unui AUTOTURISM DE CALITATE, cu garanție, istoric de service complet și kilometraj garantat.

La Next Car, ne angajăm să oferim autoturisme de cea mai înaltă calitate, cu garanție, istoric de service complet și kilometraj garantat.

Ne mândrim cu selecția noastră de autoturisme, care sunt atent selectate și verificate pentru a te asigura că primești doar cele mai bune vehicule disponibile pe piață. Fie că ești în căutarea unei mașini noi sau second-hand, putem să te ajutăm să găsești exact ceea ce cauți, cu toate caracteristicile și specificațiile dorite.

Garanția oferită la fiecare autoturism pe care îl vindem îți oferă pacea sufletească de care ai nevoie pentru a te bucura de mașina ta nouă fără griji. În plus, istoricul complet de service și kilometrajul garantat te asigură că autoturismul tău a fost întreținut în mod corespunzător și că vei beneficia de o experiență de conducere sigură și plăcută.

Pentru Afaceri: Documentația Necesară Pentru Leasing

Pentru clienții noștri juridici interesați de leasing, am optimizat procesul pentru a fi cât mai simplu și eficient posibil.

 • O cerere de finanțare completată, pe care o furnizăm sub forma unui formular standard.
 • O copie a actului de identitate al reprezentantului legal, necesară obligatoriu la momentul semnării contractului de leasing.
 • Cele mai recente două bilanțuri contabile, împreună cu anexele prevăzute de legislație și balanțele de verificare aferente.
 • Cea mai recentă balanță contabilă lunară, pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra situației financiare curente.
 • O copie a Certificatului de Înregistrare de la Registrul Comerțului, pentru confirmarea statutului juridic al companiei.
 • Copii ale permisului de conducere sau pașaportului pentru persoana autorizată să semneze contractul de leasing și, dacă este cazul, pentru membrii Consiliului de Administrație sau pentru cei care au emis Hotărârea Adunării Generale a Acționarilor.

Pentru Persoane Fizice: Documentația Necesară

Pentru indivizii care sunt interesați de opțiunea de leasing, este necesar să se pregătească următoarele documente:

 • O cerere de finanțare, pe care o puteți obține sub forma unui formular standard de la noi.
 • O copie a cărții de identitate, pentru a confirma identitatea solicitantului.

Aceste documente sunt esențiale pentru a începe procesul de evaluare a eligibilității dumneavoastră pentru leasing, asigurându-se că procesul de aplicare este cât mai neted și rapid posibil.

Conditii de Finantare TBI bank :

Venituri din strainatate:

 • Salariat ( contract original, contract tradus de un traducator autorizat, 3 extrase de cont cu venitul lunar + codebitor, daca clientul nu are istoric, vechime minim 6 luni )
 • Pensie ( pensia sa fie incasata de minim 3 luni + sa fie incasata la o banca din Romania )

Venituri din diurne ( vechime minim 6 luni + adeverinta de diurne pe ultimele 6 luni)

Venituri din PFA, Interprindere Individuala ( declaratia unica pe anul anterior )

Venituri din maternitate / paternitate

Venituri din chirii

Venituri din dividente

Venituri din navigatie

Venituri din M.A.I sau M.A.P.N

 • Suma finantata 100.000 ron / 20.000 euro
 • Vechime minim 3 luni la actualul loc de munca
 • Venit minim 1495 lei
 • Pensie minima 1125 lei
 • Varsta de finantare 18 – 75 ani ( sa fie incheiat creditul )
 • Grad de indatoare 40 % din salariul net

Parerile Clientilor

5/5
Experiență remarcabilă! Vă mulțumesc echipei Next Car pentru profesionalismul și transparența de care ați dat dovadă. Colaborarea a decurs perfect! Recomand cu încredere!
Marius
5/5
Recomand cu încredere! Mașina pe care am achiziționat-o este exact așa cum mi-am dorit, atât din punct de vedere estetic, cât și tehnic. Recomand cu încredere!
Andrea
5/5
Mașina a corespuns cu exactitate detaliilor din anunț, iar întregul proces a decurs conform așteptărilor. Comunicarea a fost excelentă, iar toate detaliile solicitate au fost oferite imediat.
Andrei

Parteneri

La Next Car, ne angajăm să vă oferim cele mai bune opțiuni de leasing și finanțare auto disponibile pe piață. Datorită colaborării noastre strânse cu parteneri de încredere, vă putem oferi programe personalizate, rate competitive și condiții flexibile, astfel încât să puteți lua decizia potrivită pentru nevoile și bugetul dumneavoastră.